Energy Technical Services Sweden ABETS är ett bolag som idag arbetar med tjänster inom energiproduktion och energidistribution. Företaget är beläget i Sundsvall med ägare och medarbetare som har mångårig erfarenhet av marknaden och är väl kända av kunderna. Bolaget ägs av Infraservice Nord AB som i sin tur tillhör Nelab-koncernen.

Då bolaget är i en expansiv fas finns behov av att rekrytera engagerade och duktiga personer som vill arbeta med beredningsarbete. Vi söker nu kompetens i hela landet då arbetsort är flexibel och du har möjlighet att arbeta från din hemort. Våra kunder och uppdrag finns idag i hela landet, men den huvudsakliga verksamheten sker i mellersta Norrland.

Är du beredare idag eller kanske linjemontör och vill utvecklas? Vill du arbeta i ett expansivt företag med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka denna tjänst som beredare till ETS.

Dina arbetsuppgifter innebär planering och förberedning av elnätsbyggnationer, producera arbetshandlingar och materiallistor, beredande arbete ute på fält, dokumentation och sammanställning av byggunderlag samt att hålla kontakten med markägare och myndigheter. Du arbetar i projekt och ansvarar för att driva avdelningens verksamhet. Rapportering sker direkt till konsultchef.

Vi söker dig som är erfaren beredare eller linjemontör och vill utvecklas inom beredningsarbete. Du har en gymnasial utbildning och får gärna arbeta med lokalnät 0,4-20 kV jordkabel och luftledning. Har du dessutom kunskap om EBR´s konstruktioner samt erfarenhet av stam-och regionnät är det meriterande.

Som person är du driven, stabil och tycker om kontakten med människor. Vi ser att du är framåt och strukturerad samt har god samarbetsförmåga. I din roll ska du vara självgående och kommunikativ då du dagligen har kontakt med kunder och leverantörer. Förmåga att se helheter och att vara beslutsam är viktiga egenskaper. Personlighet värderas högt.

Du har goda kunskaper i svenska och vi förutsätter att du är en van dataanvändare.

Krav på körkort B.

Tjänsten är på heltid och tillsätts löpande. Resor är allmänt förekommande.

Placeringsort enligt överenskommelse (flexibelt).

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta. Din ansökan skickar du via e-post till:  Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in ansökan omgående.